Respons - Evenementen, Toerisme, Citymarketing

Podcast interview de Aanvoerders

Volgens NH Media is Noord-Holland de meest ondernemende provincie van Nederland. Hier wordt richting gegeven aan de toekomst en vraagt zich af door wie? Wie zijn die mensen? NH noemt ze: De Aanvoerders.

Recent werd onze specialist Lex Kruijver geïnterviewd. Het gesprek ging over evenementen, de gevolgen van Covid19 voor de sector en de toekomst van deze creatieve bedrijfstak. Natuurlijk werd een koppeling gemaakt met citymarketing en de diverse opdrachten die wij uitvoeren op het gebied van evenementen.

Klik hier voor het interview

Eerder werd onze specialist Eduard Pieter Oud als één van de ‘aanvoerders’ uitgebreid geïnterviewd. In zijn gesprek ging het over onder meer toerisme, citymarketing, de regio Amsterdam en ‘overtourism’. In 20 minuten ben je een stuk wijzer….

Klik hier voor het interview

In dezelfde serie zijn vele andere prominente Noordhollanders geïnterviewd en er komen er nog steeds bij. Daarin komen soms ook de onderwerpen als toerisme en citymarketing aan de orde zoals in de in gesprekken met Geerte Udo van Amsterdam&partners, Jaap Bond de voormalig gedeputeerde van de provincie en met Mona Keizer, de staatssecretaris EZ. Maar ook andere interviews zijn het beluisteren waard.