Respons - Evenementen, Toerisme, Citymarketing

Podcast NH Media de Aanvoerders

Volgens NH Media is Noord-Holland de meest ondernemende provincie van Nederland. Hier wordt richting gegeven aan de toekomst. NH vraagt zich af door wie? Wie zijn die mensen? NH noemt ze: De Aanvoerders.

Recent werd onze specialist Lex Kruijver geïnterviewd. Het gesprek ging over evenementen in het algemeen. Maar ook over de gevolgen van Covid19 en de toekomst van deze creatieve bedrijfstak. Natuurlijk werd een koppeling gemaakt met citymarketing. Diverse opdrachten die wij uitvoeren op het gebied van evenementen kwamen voorbij.

Klik hier voor het interview

Eerder werd onze specialist Eduard Pieter Oud als één van de ‘aanvoerders’ uitgebreid geïnterviewd. In zijn gesprek ging het over toerisme, citymarketing en de regio Amsterdam. Ook ‘overtourism’ kwam aan de orde. In 20 minuten ben je een stuk wijzer….

Klik hier voor het interview

In dezelfde serie zijn vele andere prominente Noordhollanders geïnterviewd. En er komen er nog steeds bij. Daarin komen soms ook toerisme en citymarketing aan de orde. Bijvoorbeeld in de gesprekken met Geerte Udo van Amsterdam&partners, Jaap Bond de voormalig gedeputeerde van Noord-Holland en met Mona Keizer, de staatssecretaris EZ. Maar ook andere interviews zijn het beluisteren waard.

Heb je interesse om Eduard Pieter Oud of Lex Kruijver als spreker op je eigen congres of workshop? Ze zijn graag bereid om een maatwerk verhaal te presenteren.