Management & Specialisten

De specialisten van Respons zijn vooraanstaand op de vakgebieden evenementen, toerisme en citymarketing. Ze zijn onder meer beschikbaar voor opdrachten, presentaties, procesbegeleiding en interim management.

De directie wordt gevormd door Lex Kruijver en Eduard Pieter Oud.

Oprichter en partner van Respons en algemeen directeur. Hij heeft een actieve bijdrage geleverd aan de professionalisering van de evenementensector. Eindverantwoordelijke voor onze dataproducten en -onderzoeken. Als specialist inzetbaar voor opdrachten op het gebied van onder andere evenementen en citymarketing. Nadruk ligt op onderzoek, analyse, strategie en uitvoering. Daarnaast ruim 10 jaar ervaring in citymarketing (strategie en organisatie).

Contact
+31 (0)6 543 672 70
Lex.Kruijver@respons.nl

Lees meer

Partner en Zakelijk directeur. Als specialist inzetbaar voor onder meer interim management en opdrachten. Gespecialiseerd in destinatiemarketing, cityhospitality en citymarketing. Heeft altijd gewerkt in een publiek – private omgeving (waaronder Amsterdam Marketing). Daarbinnen legt hij de nadruk op het (commerciële) private deel en op samenwerking. Zowel inhoudelijk als organisatorisch zeer ervaren.

Contact
+31 (0)6 115 068 51
Eduard.Pieter.Oud@respons.nl

Lees meer

Specialist op het gebied van toerisme, recreatie, cultuur en erfgoed. Weet door jarenlange ervaring als regiomarketeer hoe de praktijk werkt. Gelooft in de kracht van samenwerking en ziet het als uitdaging om betrokkenen met verschillende belangen bij elkaar te brengen. Creatief, ‘hands-on’ en resultaatgericht en uitgebreide ervaring met hospitality, toeristische productontwikkeling en -innovatie en fondswerving.

Contact
+31 (0)6 452 300 32
Milou.Aarts@respons.nl

Lees meer

Opdrachten worden niet alleen uitgevoerd door onze eigen specialisten. Wij hebben een groot netwerk met specialisten op (onderdelen van) citymarketing, evenementen en toerisme. Denk daarbij aan organisatoren van congressen en festivals, logistieke en veiligheidsexperts, beleidsdeskundigen, marketeers en culturele specialisten. Wij gaan altijd op zoek naar een complementair team dat een optimaal resultaat realiseert voor onze (potentiële) opdrachtgevers. Er zijn weinig opdrachten in onze vakgebieden die we niet aankunnen.

Team Evenementendata & Research

Onze data- en research afdeling werkt met een team van gedreven researchers. Zij  verzamelen evenementendata, voeren deze in, bewerken ze en analyseren ze. Ook verzorgen zij (mede) de verwerking van de gegevens in onze onafhankelijke publicaties.

Bob Merkx

Bob Merkx

Jasmijn van Wayenburg

Jasmijn van Wayenburg

Bas Pieper

Bas Pieper

Yolien