Management & Specialisten

Respons werkt met vooraanstaande specialisten op de vakgebieden evenementen, toerisme en citymarketing. Onze eigen specialisten hebben elk hun domeinen en zijn onder meer beschikbaar voor opdrachten, presentaties, procesbegeleiding en interim management.

Oprichter en partner van Respons en algemeen directeur die een actieve bijdrage heeft geleverd aan de professionalisering van de evenementensector. Als specialist actief als eindverantwoordelijke voor onze dataproducten en -onderzoeken en inzetbaar voor opdrachten op het gebied van onder andere evenementen en citymarketing. Nadruk op onderzoek, analyse, strategie en uitvoering. Daarnaast ruim 10 jaar ervaring in citymarketing (strategie en organisatie).

Contact
+31 (0)6 543 672 70
Lex.Kruijver@respons.nl

Lees meer

Partner (zakelijk directeur) en als specialist inzetbaar voor onder meer interim management en opdrachten. Gespecialiseerd in destinatiemarketing, cityhospitality en citymarketing. Heeft altijd gewerkt in een publiek – private omgeving (waaronder Amsterdam Marketing) maar legt daarbinnen de nadruk op het (commerciële) private deel en op samenwerking. Zowel inhoudelijk als organisatorisch zeer ervaren.

Contact
+31 (0)6 115 068 51
Eduard.Pieter.Oud@respons.nl

Lees meer

Specialist op het gebied van toerisme, recreatie, cultuur en erfgoed. Weet door jarenlange ervaring als regiomarketeer hoe de praktijk werkt. Gelooft in de kracht van samenwerking en ziet het als uitdaging om betrokkenen met verschillende belangen bij elkaar te brengen. Creatief, ‘hands-on’ en resultaatgericht en uitgebreide ervaring met hospitality, toeristische productontwikkeling en -innovatie en fondswerving.

Contact
+31 (0)6 452 300 32
Milou.Aarts@respons.nl

Lees meer

Naast eigen specialisten maakt Respons gebruik van een netwerk van specialisten. Zij kunnen met hun specifieke kennis een meerwaarde bieden voor onze (potentiële) opdrachtgevers. Zoals het past bij een gespecialiseerd bureau zijn allen actief in de domeinen evenementen, toerisme en/of citymarketing. Ze werken op diverse niveaus met een mix aan kwaliteiten. Daardoor zijn er weinig opdrachten in onze vakgebieden die we niet aankunnen.

Team Evenementendata & Research

Ons researchers verzamelen evenementendata, voeren deze in, bewerken ze en analyseren ze en verwerken ze in onze onafhankelijke publicaties.

Stefanie

Sebastiaan

Jasmijn

Shanna

Daphne

Kimberly

Mees

Yolien