Management & Specialisten

Respons werkt met vooraanstaande specialisten op de vakgebieden evenementen, toerisme en citymarketing. Onze eigen specialisten hebben elk hun domeinen en zijn onder meer beschikbaar voor opdrachten, presentaties, procesbegeleiding en interim management.

Oprichter en partner van Respons en algemeen directeur die een actieve bijdrage heeft geleverd aan de professionalisering van de evenementensector. Als specialist actief als eindverantwoordelijke voor onze dataproducten en -onderzoeken en inzetbaar voor opdrachten op het gebied van onder andere evenementen en citymarketing. Nadruk op onderzoek, analyse, strategie en uitvoering. Daarnaast ruim 10 jaar ervaring in citymarketing (strategie en organisatie).

Contact
+31 (0)6 543 672 70
Lex.Kruijver@respons.nl

Lees meer

Partner (zakelijk directeur) en als specialist inzetbaar voor onder meer interim management en opdrachten. Gespecialiseerd in destinatiemarketing, cityhospitality en citymarketing en heeft altijd gewerkt in een publiek – private omgeving (zoals Amsterdam Marketing). Hij legt daarbinnen de nadruk op het (commerciële) private deel en op samenwerking. Zowel inhoudelijk als organisatorisch zeer ervaren.

Contact
+31 (0)6 115 068 51
Eduard.Pieter.Oud@respons.nl

Lees meer

Specialist op het gebied van toerisme, recreatie, cultuur en erfgoed. Weet door jarenlange ervaring als regiomarketeer hoe de praktijk werkt. Gelooft in de kracht van samenwerking en ziet het als uitdaging om betrokkenen met verschillende belangen bij elkaar te brengen. Creatief, ‘hands-on’ en resultaatgericht en uitgebreide ervaring met hospitality, toeristische productontwikkeling en -innovatie en fondswerving.

Contact
+31 (0)6 452 300 32
Milou.Aarts@respons.nl

Lees meer

Als marktanalist/productmanager verantwoordelijk voor planning, coördinatie en uitvoering van onze data activiteiten op evenementengebied zoals monitoren en maatwerkopdrachten. Stuurt een team van researchers aan dat verschillende onderzoekstrajecten uitvoert. Verzorgt het klantcontact en de publiciteit van de monitoren en draagt zorg voor PR, promotie en marketing.

Contact
+31 (0)20 345 75 54
Maaike.Klaver@respons.nl

Naast eigen specialisten maakt Respons gebruik van een netwerk van specialisten die met hun specifieke kennis en kunde een meerwaarde bieden voor onze (potentiële) opdrachtgevers. Zoals het past bij een gespecialiseerd bureau zijn allen actief in de domeinen evenementen, toerisme en/of citymarketing, op diverse niveaus en met een mix aan kwaliteiten. Daardoor zijn er weinig opdrachten in onze vakgebieden die we niet aankunnen.

Voor vragen over onze specialisten:  contact@respons.nl

Team Evenementendata & Research

Ons researchers verzamelen evenementendata, voeren deze in, bewerken ze en analyseren ze en verwerken ze in onze onafhankelijke publicaties.

Shanna

Kimberly

Youri

Jasmijn

Stefanie

Yolien

Mees

Sebastiaan

Priscilla

Puck