Respons werkt met vooraanstaande specialisten op de vakgebieden evenementen, toerisme en citymarketing. Onze eigen specialisten hebben elk hun specialisaties en zijn beschikbaar voor specifieke opdrachten.

 

Gespecialiseerd in evenementen en citymarketing. Vanuit Respons bijdrage geleverd aan professionalisering van de evenementensector. Nadruk op onderzoek, analyse, strategie en uitvoering. Daarnaast ruim 10 jaar ervaring in citymarketing (strategie en organisatie). 

Contact
+31 (0)6 543 672 70
Lex.Kruijver@respons.nl

CV Lex Kruijver (PDF)

Lees meer

Gespecialiseerd in destinatiemarketing, cityhospitality en citymarketing en heeft altijd gewerkt in een publiek – private omgeving (zoals Amsterdam Marketing). Hij legt daarbinnen de nadruk op het (commerciële) private deel en op samenwerking. Zowel inhoudelijk als organisatorisch zeer ervaren.

Contact
+31 (0)6 115 068 51
Eduard.Pieter.Oud@respons.nl

CV Eduard Pieter Oud (PDF)

Lees meer

Specialist op het gebied van toerisme, recreatie, cultuur en erfgoed. Door jarenlange ervaring als regiomarketeer weet ze als geen ander hoe de praktijk werkt. Ze gelooft in de kracht van samenwerking en ziet het als een uitdaging om betrokken met verschillende belangen bij elkaar te brengen. Ze is creatief, ‘hands-on’ en resultaatgericht en heeft een uitgebreide ervaring met hospitality, toeristische productontwikkeling en -innovatie en fondswerving.

Contact
+31 (0)6 452 300 32
Milou.Aarts@respons.nl

CV Milou Aarts (PDF)

Lees meer

Naast eigen specialisten maakt Respons gebruik van een netwerk van specialisten die met hun specifieke kennis en kunde een meerwaarde bieden voor onze (potentiële) opdrachtgevers. Zoals het past bij een gespecialiseerd bureau zijn allen actief in de domeinen evenementen, toerisme en/of citymarketing, maar op diverse niveaus en met een mix aan kwaliteiten. Daardoor zijn er weinig opdrachten in onze vakgebieden die we niet aankunnen.

 

 

Voor vragen over onze specialisten: contact@respons.nl