Centrum voor Live Communication (CLC-VECTA)

In samenwerking met en onder auspiciën van CLC-VECTA, Centrum voor Live Communication, monitort Respons continu alle vak- en consumentenbeurzen in Nederland. Op basis van deze monitoring stelt Respons jaarlijks de branchecijfers over beurzen in Nederland samen. Uitgangspunt voor deze cijfers zijn alle vak- en publieksbeurzen vanaf 1.000 bezoeken.

Netwerk Citymarketing

Netwerk Citymarketing

Het Netwerk Citymarketing biedt een platform voor iedereen die actief is binnen de citymarketing. Het is hét netwerk als je geïnspireerd worden door relevante content, nieuwe ontwikkelingen en inspirerende cases.
Respons organiseert samen met het netwerk het Nationaal Congres Citymarketing. Daarnaast nemen we deel in de programmaraad. Deze kiest de onderwerpen voor de diverse themasessies en het congres.

Vereniging Van EvenementenMakers (VVEM)

De Vereniging Van EvenementenMakers (VVEM) is in 2001 opgericht als brancheorganisatie voor professionals in de publieksevenementen branche. De VVEM vertegenwoordigt bedrijven uit verschillende hoeken van de evenementenbranche. Denk aan organisatoren, locatie verstrekkers en leveranciers.
Respons stelt jaarlijks met medewerking van de VVEM de ‘Branchecijfers Festivals’ op. Deze worden onder meer gepubliceerd in de Festival Monitor.

Kennisnetwerk Destinatie Nederland

Kennisnetwerk Destinatie Nederland is ontstaan vanuit VVV Nederland en ontwikkelt zich tot hét kennisnetwerk van, voor en door VVV- en destinatie marketing organisaties. Het biedt aangesloten partijen de mogelijkheid  relevante kennis te delen en informatie uit te wisselen.
Respons faciliteert en ondersteunt als partner het Kennisnetwerk op verschillende manieren.

KZ / Thermo4U

KZ/Thermo4U uit Koog aan de Zaan speelt al vele jaren korfbal op het hoogste niveau: de Korfballeague. Met een verfrissende aanpak werden (inter)nationale titels gewonnen. Jaarlijks strijdt het team om de titel / play-off plek. Respons heeft zich als sponsor aan de club verbonden. Wij nodigen onze relaties uit om  zich te laten verrassen door de dynamiek en professionaliteit van het topkorfbal.