Respons is een gespecialiseerd kennis-, onderzoeks- en adviesbureau. Wij onderscheiden ons van andere bureaus door de unieke combinatie. We hebben een eigen data afdeling waar gegevens worden verzameld en geanalyseerd. Daarnaast hebben we specialisten die gelden als autoriteit op hun vakgebied. Door deze mix zijn we een waardevolle partner voor opdrachtgevers op het gebied van evenementen, toerisme en citymarketing.

BLOGS

Wij informeren je graag over de uitkomsten van onze onderzoeken en over andere zaken die ons bezig houden. Maar we zijn ook niet te beroerd om af en toe een (onderbouwde) mening te ventileren. Op onze nieuwspagina plaatsen we met regelmaat berichten. Daarmee blijf je op de hoogte van Respons en van onze onderzoeken en activiteiten.

Ben je geïnteresseerd in onze visie en/of meningen over actuele onderwerpen in de vakgebieden evenementen, toerisme of citymarketing? Dan nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze pagina met blogs.

DEFINITIES

Als autoriteit op het gebied van evenementen dragen we al vele jaren actief bij aan het professionaliseren van de sector. Als initiatiefnemer voor de organisatie van congressen, maar ook met het pleidooi voor een helder speelveld. Samen met de sector ontwikkelden we eenduidige methodieken van onderzoek en grondslagen. Wij maken gebruik van gangbare definities en modellen.