Niet voor niets profileert Respons zich als een kennis-, onderzoeks- en adviesbureau. Wij onderscheiden ons van andere bureau’s door de unieke combinatie van enerzijds een eigen data afdeling waar gegevens worden verzameld en geanalyseerd en anderzijds met specialisten die gelden als autoriteit op hun vakgebied. Wij denken dat we door deze combinatie een waardevolle partner zijn voor veel partijen.

Wij informeren je graag over de uitkomsten van onze onderzoeken, over zaken die ons bezig houden maar zijn ook niet te beroerd om af en toe een (onderbouwde) mening te ventileren. Via onze nieuwspagina, waar we met enige regelmaat  berichten plaatsen, blijf je op de hoogte van Respons en van onze onderzoeken en activiteiten.

Ben je geïnteresseerd in onze visie en/of meningen ten aanzien van actuele onderwerpen in de vakgebieden evenementen, toerisme of citymarketing, dan nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze pagina met blogs.

Als autoriteit op het gebied van evenementen hebben we gedurende de vele jaren dat wij daarbinnen actief zijn bijgedragen aan het professionaliseren van de sector. Daarbij rekenen het initiatief voor de organisatie van congressen maar ook het zorgen voor een helder speelveld. Daarvoor hebben wij, samen met de sector, gewerkt aan eenduidige methodieken van onderzoek en grondslagen. Wij maken gebruik van gangbare definities en modellen.