Respons is specialist in evenementen, toerisme en citymarketing. Onze specialisten hebben elk ruim 25 jaar ervaring. Zij delen graag hun kennis en dragen daarmee bij aan professionalisering van de bedrijfstak(ken). Vanuit hun brede ervaring leggen ze verbinding tussen de drie disciplines.

Congressen

Delen van kennis is een randvoorwaarde om je te kunnen ontwikkelen. Daarom zijn we initiatiefnemer van twee vakcongressen: het Nationaal Congres Evenementen en het Nationaal Congres Citymarketing.

Het Nationaal Congres Evenementen wordt nog steeds door ons georganiseerd. De eerstvolgende editie vindt plaats in het voorjaar van 2021. Het Nationaal Congres Citymarketing is in 2018 samengevoegd met de Dag van de Citymarketing. Het enige congres in het vakgebied wordt jaarlijks in juni georganiseerd door het Netwerk Citymarketing. Respons is hoofdsponsor én draagt inhoudelijk bij aan het programma. De editie van 2021 is op maandag 7 juni in Almere.

Awards

Tijdens de beide congressen worden vakprijzen uitgereikt. Ook dit is een initiatief van Respons. De awards dragen bij aan de professionalisering en ontwikkeling van de relatief jonge vakgebieden. Vakkundige en onafhankelijke jury’s kiezen de prijswinnaars.

Presentaties

De specialisten van Respons zijn pioniers binnen hun vakgebied. Ze worden daarom veelgevraagd als spreker op o.a. congressen. Lex Kruijver is regelmatig keynote of panellid als onderwerpen als evenementen en festivals ter sprake komen. Eduard Pieter Oud is expert in (de ontwikkeling van) citymarketing en toerisme. Door zijn rollen bij European Cities Marketing (ECM) kan hij vertellen over buitenlandse voorbeelden.  Milou Aarts deelt graag haar uitgebreide toeristische en hands-on ervaringen.

Onze sprekers nemen je gasten mee met inspirerende, prikkelende presentaties. Wij verzorgen ook workshops, trainingen en kennissessies. Verder treden we op als dagvoorzitter of panellid bij jouw (organisatie-)bijeenkomst.