ONDERZOEKEN

Onze informatie wordt op 2 verschillende manieren gepresenteerd. In onze onafhankelijke onderzoeken presenteren we onder andere trends, analyses, vergelijkingen en kengetallen van de evenementensector. De rapportages verschijnen jaarlijks en zijn zowel online als in PDF beschikbaar. Steeds vaker presenteren we actuele periodieke updates van onze jaarrapporten. Daarmee voorzien we in een groeiende behoefte van onze gebruikers. De actuele updates en de monitoren zijn te vinden in onze online omgeving ‘Mijn Respons‘.

DATABASE

Onze database biedt een enorme hoeveelheid evenementen; gegevens uit het verleden, het heden en de nabije toekomst. Voor toegang tot deze database wordt verleend in deelgebieden. Denk aan sportbase, met de grootste sportevenementen, of  beurzenbase, met vak- en publieksbeurzen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor toegang tot álle evenementen in onze database. Via ‘Mijn Respons‘ kun je de database bereiken. Je kunt niet allen gegevens online te raadplegen en maar bijvoorbeeld eigen selecties en analysen maken.  Minimale looptijd voor toegang tot onze databases is 12 maanden.

COMBI DATA & ONDERZOEK

Natuurlijk kennen we ook combi-pakketten. Kies voor een combinatie van onderzoek en database voor een sector zoals festivals of beurzen. Het is ook mogelijk om de verschillende deelgebieden samen te voegen binnen een abonnement.

Bestellen van onze producten kan via onderstaand formulier.
Via “Mijn Respons” krijg je toegang tot onze online omgeving.

  PRODUCTEN RESPONS MonitorWeergegeven prijzen zijn voor eenmalige aanschaf. Je ontvangt de Monitor in PDF. Hardcopy versie op aanvraag. DatabaseWeergegeven prijzen zijn voor eenmalige aanschaf van 1 jaar toegang tot de database(s). Data combi-pakket Weergegeven prijzen zijn voor eenmalige aanschaf van de monitor(en) 1 jaar toegang tot de database(s).
  Beurzen €395 €2.500
  Concerten €650
  Dagattracties €650
  Festival €395 €1.100 €1.250
  G50 Evenementen €395 €2.500
  Sponsoren €395
  Sport Evenementen €750
  TOP100 Evenementen €395 €750 €990
  Royal ResponsBetreft alle bovenstaande producten. €1.775 €4.150 €5.295


  ABONNEMENTSVORM
  De monitoren en databases van Respons zijn als abonnement of als eenmalige bestelling of vooraf afgesproken periode verkrijgbaar. Indien je kiest voor een abonnement ontvang je een korting van 15% op bovengenoemde prijzen.
  CONTACTGEGEVENS
  Naam organisatie
  Contactpersoon*
  E-mailadres *
  Straatnaam + huisnr.*
  Postcode/plaats*
  Telefoonnummer
  PO-nummer
  OPMERKINGEN/VRAGEN
  Akkoord algemene voorwaarden? Ja