De partners van Respons zijn pioniers binnen hun vakgebied en gewaardeerde sprekers op o.a. congressen.

Lex Kruijver is door zijn jarenlange ervaring met dataonderzoek en –analyse van evenementen een expert binnen deze branche. Door middel van onderzoek geeft hij inzicht hoe de evenementensector zich ontwikkelt, wordt gefinancierd, wat de successen en failures zijn. Daarnaast is hij door zijn advieswerk vaak betrokken geweest bij de startfase van citymarketing in zowel grote als kleine gemeenten. Ook is hij door zijn achtergrond als researcher in staat om concrete en meetbare Key Performance Indicators aan marketing te koppelen.

Eduard Pieter Oud is gespecialiseerd in toeristische onderwerpen zoals productontwikkeling, promotionele samenwerking (Metropool Amsterdam, Halbinsel Holland), cityhospitality en ‘overtourism’. Daarnaast gaf hij vorm aan een van de eerste integrale citymarketing organisaties van Europa: Amsterdam Marketing (I Amsterdam).

Kruijver en Oud hebben elk hun eigen expertise op dit vakgebied welke zij graag met organisaties delen door middel van inspirerende, prikkelende presentaties. Ook verzorgen zij workshops, trainingen en kennissessies. Zij kunnen eveneens optreden als dagvoorzitter of panellid bij jouw (organisatie-)bijeenkomsten.

Voor vragen over presentaties:  contact@respons.nl