Als specialist in evenemententoerisme en citymarketing is Respons de ideale partij als uitvoerder van een diversiteit aan opdrachten op deze vakgebieden of natuurlijk een combinatie. Onze specialisten hebben een jarenlange ervaring en beschikken over zowel inhoudelijk als organisatorische vaardigheden.

Door de praktijkervaring kiezen wij voor een pragmatische aanpak. Als we documenten opleveren, doen we dan in onze kenmerkende stijl: compact, duidelijk, pragmatisch en praktisch. Omdat onze specialisten actief zijn (geweest) in de werkvelden weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een modus te vinden die aansluit bij de belangen van stakeholders uit overheid, bedrijfsleven, belangenorganisaties en (culturele) instellingen. We snappen de  publiek – private wereld.

Als je kijkt naar de diversiteit aan opdrachtgevers snap je dat we het lastig is om dat wat we doen onder een noemer te vangen. Voor ons is elke opdracht maatwerk met een eigen plan van aanpak. Op deze pagina vind je een mix aan opdrachtgevers waar we recentelijk iets voor hebben gedaan. Sommigen zijn ons al jarenlang trouw en hebben we meerdere opdrachten voor uitgevoerd.

Wil je ook een opdracht door Respons laten uitvoeren, neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen kijken of wij inderdaad de meest geschikte partij zijn om de opdracht uit te voeren en zo ja hoe we dan aan de slag (willen) gaan. Voor meeste opdrachten werken we op basis van een uitgewerkt Plan van Aanpak.

We beschikken over een divers bestand aan klanten. Enerzijds zijn er de afnemers van onze data producten, anderzijds voeren wij opdrachten uit. We hebben een selectie gemaakt van onze recente opdrachtgevers en maatwerk opdrachten: