Als specialist in evenemententoerisme en citymarketing is Respons de ideale partij als uitvoerder van diverse opdrachten op onze vakgebieden of natuurlijk een combinatie. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en beschikken over zowel inhoudelijk als organisatorische vaardigheden.

Door onze praktijkervaring kiezen wij voor een pragmatische aanpak. Als we documenten opleveren, doen we dan in een kenmerkende stijl: compact, duidelijk, pragmatisch en praktisch. Omdat onze specialisten actief zijn (geweest) in de werkvelden, weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een modus te vinden die aansluit bij de belangen van diverse stakeholders. We snappen de  publiek – private wereld waar overheid, bedrijfsleven, belangenorganisaties en (culturele) instellingen samenkomen.

Als je kijkt naar de diversiteit aan opdrachtgevers, is het lastig om alles wat we  doen onder één noemer te vangen. Voor ons is elke opdracht maatwerk met een eigen plan van aanpak. Op deze pagina vind je een mix aan opdrachtgevers waar we recentelijk iets voor hebben gedaan. Sommigen daarvan zijn ons al jarenlang trouw en voerden we meerdere opdrachten voor uit.

Wil je ook een opdracht door Respons laten uitvoeren, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we of wij inderdaad de meest geschikte partij zijn om de opdracht uit te voeren. En als dat zo is bespreken we hoe we dan aan de slag (willen) gaan. Voor meeste opdrachten werken we op basis van een uitgewerkt Plan van Aanpak.

We beschikken over een divers bestand aan klanten. Enerzijds zijn er de afnemers van onze data producten, anderzijds voeren wij opdrachten uit. We hebben een selectie gemaakt van onze recente opdrachtgevers en maatwerk opdrachten: