Respons is specialist in evenemententoerisme en citymarketing. De combinatie van deze domeinen maakt ons een ideale partner voor een breed scala aan opdrachten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en gelden als vooraanstaand in hun vakgebieden.

Omdat we gevormd zijn in de praktijk, kiezen wij voor een pragmatische aanpak. Onze rapportages hebben een kenmerkende stijl: compact, duidelijk, pragmatisch en praktisch. Vanuit onze ervaring weten we als geen ander hoe belangrijk het is een modus te vinden die aansluit bij de belangen van diverse stakeholders. We snappen de publiek – private wereld waar overheid, bedrijfsleven, belangenorganisaties en (culturele) instellingen samenkomen.

Wil je ook een opdracht door Respons laten uitvoeren, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we of wij inderdaad de meest geschikte partij zijn om de opdracht uit te voeren. En als dat zo is bespreken we hoe we dan aan de slag (willen) gaan. Voor meeste opdrachten werken we op basis van een uitgewerkt Plan van Aanpak.

Op het gebied van evenementen, toerisme en citymarketing is er weinig wat we niet aankunnen. Hieronder geven we een beeld van opdrachtgevers waar we onlangs iets voor hebben gedaan. Velen zijn ons al jaren trouw. We geven ook een beeld van recente opdrachten waaruit een grote diversiteit blijkt: